Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get started with the Help page
Ask Your Question

Valentina Rappa's profile - activity

2018-05-23 21:43:15 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

Thank you so much! You were both completely correct. I got it running just in time for my project!

2018-05-23 10:39:38 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

The new osm file can be found with this link: https://drive.google.com/drive/folders/1U9cmUjYDlapGsQEBfQlsJc3rcE5iI6K6

2018-05-23 10:37:22 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

So I tried it again after creating a new file that had the names of the construction materials changes so that there wer

2018-05-23 09:43:43 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

Oh okay, so you are referring to the materials I used in my construction set in my seed model, correct?

2018-05-23 08:55:05 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

Oh okay, the only measure that I have been selecting and running on PAT on my computer is the lighting measure. For this

2018-05-23 08:55:05 -0600 received badge  Commentator
2018-05-23 08:43:07 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

I was never using special characters in the material names so I won't be able to try that out, but my only concern now i

2018-05-23 08:03:33 -0600 commented answer Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

So I was tried following your steps, but it all still failed. Worse case scenario, I can run the ECM in OpenStudio as yo

2018-05-23 01:32:00 -0600 commented question Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

Hi David, Thank you for your assistance. My eplusout.err file has 95 warnings but 0 severe errors and 0 fatal errors.

2018-05-22 22:58:13 -0600 asked a question Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0".

Issue in Parametric Analysis Tool: "initial capital costs associated with the improvements are $0". Hello All, I have a

2018-05-07 19:56:26 -0600 commented answer Having difficulty with accurately assigning the construction set for my model. I included details below. Does anyone know what I am missing or doing incorrectly?

@David Goldwasser I tried following your steps, but I am a little confused. I don't have the resource directory of OpenS

2018-05-07 11:04:22 -0600 commented answer Having difficulty with accurately assigning the construction set for my model. I included details below. Does anyone know what I am missing or doing incorrectly?

Hello David, Thank you for your response. Unfortunately, I have OpenStudio 2.5.0 installed on my computer. Is there no

2018-05-06 11:32:32 -0600 asked a question Having difficulty with accurately assigning the construction set for my model. I included details below. Does anyone know what I am missing or doing incorrectly?

Having difficulty with accurately assigning the construction set for my model. I included details below. Does anyone kno

2018-04-30 10:13:55 -0600 commented answer "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

Thank you. I will go in and edit that surface and see if my model is able to run.

2018-04-30 08:25:28 -0600 commented answer "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

Thank you very much Avi! So as of now it looks like surface 149 is the only one that is a degenerate, correct? Best, Va

2018-04-30 06:54:46 -0600 commented question "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

I see, thank you. I have just added the link at the bottom of my post.

2018-04-30 06:54:17 -0600 edited question "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

"Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err I downloaded the "Add Output Diagnostics" as

2018-04-30 06:39:37 -0600 commented question "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

Do you see an uploaded file now? This is my first time using Unmet Hours. I selected the attach button to attach the fil

2018-04-30 06:37:04 -0600 edited question "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

"Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err I downloaded the "Add Output Diagnostics" as

2018-04-30 06:37:04 -0600 received badge  Editor (source)
2018-04-30 06:05:24 -0600 edited question "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

"Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err I downloaded the "Add Output Diagnostics" as

2018-04-30 00:56:00 -0600 received badge  Student (source)
2018-04-29 14:36:29 -0600 asked a question "Add Output Diagnostics" measure no additional output info in eplusout.err

I downloaded the "Add Output Diagnostics" as a measure off of the BCL while in OpenStudio then dragged the measure file