Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get s tarted with the Help page
Ask Your Question

Revision history [back]

OpenStudio closes upon clicking 'Browse' for weather file

I downloaded OpenStudio 1.7.0 about a month ago and everything was working fine. I had to reinstall SketchUp and OpenStudio last week, and ever since then, whenever I open OpenStudio and click on 'Browse' to add the weather file on the very first screen, the entire window just...disappears. I don't get a 'Not Responding' message. Everything just goes away. I've tried uninstalling and reinstalling the program, but this hasn't fixed the problem. Perhaps installing an earlier version of OpenStudio will help, if I can find it?

OpenStudio closes upon clicking 'Browse' for weather file

I downloaded OpenStudio 1.7.0 about a month ago and everything was working fine. I had to reinstall SketchUp and OpenStudio last week, and ever since then, whenever I open OpenStudio and click on 'Browse' to add the weather file on the very first screen, the entire window just...disappears. I don't get a 'Not Responding' message. Everything just goes away. I've tried uninstalling and reinstalling the program, but this hasn't fixed the problem. Perhaps installing an earlier version of OpenStudio will help, if I can find it?

OpenStudio closes upon clicking 'Browse' for weather file

I downloaded OpenStudio 1.7.0 about a month ago and everything was working fine. I had to reinstall SketchUp and OpenStudio last week, and ever since then, whenever I open OpenStudio and click on 'Browse' to add the weather file on the very first screen, the entire window just...disappears. I don't get a 'Not Responding' message. Everything just goes away. I've tried uninstalling and reinstalling the program, but this hasn't fixed the problem. Perhaps installing an earlier version of OpenStudio will help, if I can find it?