Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get s tarted with the Help page
Ask Your Question
2

view_data measure fails in OS application 1.0.0

asked 2020-05-24 22:59:01 -0500

max.melchior gravatar image

I tried using the View Model and view_data measure and used with OpenStudio App v1.0.0 - View Model works but view_data fails immediately before any actual simulation happens. Some of the errors I get are:

[12:26:59.446645 ERROR] wrong constant name
[12:26:59.446710 ERROR] :/ruby/2.5.0/gems/openstudio-workflow-2.0.0/lib/openstudio/workflow/util/measure.rb failed with message Error requiring measure :/ruby/2.5.0/gems/openstudio-workflow-2.0.0/lib/openstudio/workflow/util/measure.rb. Failed with wrong constant name ...

(I comment about this in an old question but thought it makes sense as it's own post)

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2020-05-25 18:11:31 -0500

This is the change that broke the measures in 3.0. I've fixed it and released new packages here. I have not pushed these new changes to the BCL, need to discuss the best plan to do that with NREL.

edit flag offensive delete link more

Comments

Awesome, thank you! There were a few git tags in the xml but that was easy to remove.

max.melchior gravatar image max.melchior  ( 2020-05-25 21:07:29 -0500 )edit

D'oh! I fixed and re-uploaded the zip files.

macumber gravatar image macumber  ( 2020-05-25 23:29:28 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

 

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-05-24 22:59:01 -0500

Seen: 98 times

Last updated: May 25 '20