Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get started with the Help page
Ask Your Question
1

HVAC vanishing in OpenStudio models

asked 2017-12-20 12:31:54 -0600

Melissa B. gravatar image

updated 2017-12-20 12:46:17 -0600

I've had HVAC vanish from several OS models when I save them (we have cloud-based storage - Dropbox). I'll go back in to work on them days/weeks later, and the HVAC is completely gone. To work around this, I've even saved latest & greatest versions in other places in our cloud storage. 'Same.

Anyone else have this experience? And more importantly, how do I get this to STOP happening?

  • Windows 7
  • OS versions 2.1 & 2.3

TIA.

edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2017-12-21 00:25:13 -0600

Avi gravatar image

You can read that article at DropBox website.

My gut feeling is that it is somewhat risky to start with, I think it would be better to work on local disk and from time to time to save to DropBox. But again I am not aware of your needs and in no way expert.

Anyway it does not seem to be OS problem.

edit flag offensive delete link more
1

answered 2017-12-21 09:49:31 -0600

Melissa B. gravatar image

Thanks, Avi. This is helpful. I'm going to sit down with tech help about this and see what we see. I'll report in.

Melissa

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Training Workshops

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-12-20 12:31:54 -0600

Seen: 100 times

Last updated: Dec 21 '17