Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get started with the Help page
Ask Your Question
3

Missing setpoint manager symbol in OpenStudio 1.10 air loop

asked 2016-01-11 14:36:12 -0500

updated 2017-05-03 19:41:51 -0500

After importing an OpenStudio model (of a previous version) into OS 1.10., it has been observed that a setpoint manager symbol as well as a handle to the setpoint manager are missing.

image description

This means that the setpoint manager cannot be deleted or replaced from within OpenStudio, and I probably have to resort to a text editor as a work-around.

Does this warrant putting this on developers' issue list ?

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2016-01-11 14:45:06 -0500

updated 2016-01-11 14:47:14 -0500

I would say that does warrant an issue, however this problem has already been noted.

Note: Github has a pretty good search on the issues page, and the is:open and is:closed tags are useful for finding a problem that may have already been closed out.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for your advice. However the already registered issue apparently refers to earlier version of OpenStudio (February 2015). Therefore it would not have been obvious wether it had been fixed in the meantime.

OS-user-AT's avatar OS-user-AT  ( 2016-01-11 14:50:36 -0500 )edit

Yeah, I think they close issues as they're fixed. If it was reported in an earlier version but the issue is still open, it's still a problem in the current version.

ericringold's avatar ericringold  ( 2016-01-11 14:55:22 -0500 )edit
1

Generally speaking if an issue is still open, it has not been fixed, even if we are currently on a new version of OS. In this particular case I know for sure that the issue is still lurking. Part of the problems is that the UI doesn't know how to display two setpoint managers, which is usually the case when you have a humidity SPM. There may be a separate reason for the problem involving a missing icon. Now that this has hit UH front page, I assigned the issue to the 1.11 milestone so that it doesn't sift to the bottom of the pile. Gee what a handy way to get your pet bug higher in the queue.

Kyle Benne's avatar Kyle Benne  ( 2016-01-11 14:56:24 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Training Workshops

Careers

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-01-11 14:36:12 -0500

Seen: 152 times

Last updated: Jan 11 '16