Failed radiance measure

asked 2021-12-02 02:33:56 -0600

Alireza717 gravatar image

Hi I need immediate help I do everything but I get exactly the same error Where is my problem? ruby 3.0.3 / sketchup for 2021 / openstudio 3.3.0 / radiance 5.4a / i have illuminance map and daylighting control My received error

Initializing workflow. Processing OpenStudio Measures. Applying RadianceMeasure Result: Fail Error: No such file or directory @ rb_sysopen - C:/Users/alire/AppData/Local/Temp/osmodel-1638431066-0/resources/run/000_RadianceMeasure/radiance/options/treg.opt eval:440:in initialize' eval:440:inopen' eval:440:in open' C:/Users/alire/AppData/Local/Temp/osmodel-1638431066-0/resources/measures/RadianceMeasure/measure.rb:736:inrun' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/util/measure.rb:517:in apply_measure' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/util/measure.rb:114:inblock in apply_measures' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/util/measure.rb:67:in each_index' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/util/measure.rb:67:inapply_measures' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/jobs/run_os_measures.rb:70:in perform' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/run.rb:287:instep' :/ruby/2.7.0/gems/openstudio-workflow-2.2.1/lib/openstudio/workflow/run.rb:229:in run' :/openstudio_cli.rb:1013:inexecute' :/openstudio_cli.rb:803:in execute' :/openstudio_cli.rb:1797:in<main>' eval:185:in eval' eval:185:inrequire_embedded_absolute' eval:170:in block in require_embedded' eval:164:ineach' eval:164:in require_embedded' eval:123:inrequire' eval:3:in `<main>' Info: Begin Encoding.default_external = UTF-8 Info: Begin Encoding.default_internal = Info: Radiance multiprocessing features are not supported on Windows. Info: Using 1 core(s) for Radiance jobs Info: Found Radiance at: C:\openstudioapplication-1.2.1\Radiance Info: Found Perl at: Info: Found EnergyPlus at: C:\openstudioapplication-1.2.1\EnergyPlus\energyplus.exe Info: Radiance version: RADIANCE 5.4a 2021-11-21 LBNL (5.4.e71c3c6cc6) Info: Radiance binary dir: C:\openstudioapplication-1.2.1\Radiance\bin Info: Radiance library dir: C:\openstudioapplication-1.2.1\Radiance\lib Info: Translating OpenStudio 2.x model to Radiance format... Info: OpenStudio CLI version: 3.2.1+bdbdbc9da6 Failed.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

1

@Alireza717 have you seen this post? You might have the same issue of not assigning any OpenStudio spaces to perform a Radiance simulation with.

Aaron Boranian gravatar image Aaron Boranian  ( 2021-12-02 11:23:56 -0600 )edit

https://file.io/fExSKKwjkr1T Yes, I saw this post I make an 8 by 8 cube and create a window for it Then I use the daylighting control option and then I use the map option See according to the photo I am sending I open this on open studio and run Radiance It shows me the error I wrote above

Alireza717 gravatar image Alireza717  ( 2021-12-03 02:39:56 -0600 )edit
Alireza717 gravatar image Alireza717  ( 2021-12-03 02:42:42 -0600 )edit

https://file.io/PebuJedy5FYV

Please see my files Where is my problem?

Alireza717 gravatar image Alireza717  ( 2021-12-03 02:43:48 -0600 )edit