Create Baseline Building Error

asked 2020-11-17 15:12:49 -0600

updated 2020-11-19 13:01:09 -0600

When running the measure Create Base Line Building the error: Undefined method "create_prm_baseline_building" appeared. I used Openstudio 2.8.0 and openstudio (core) version:3.0.0 and got the same error in both. image description image description

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Have you tried to check for updates on BCL, to get the most current version of the baseline measure. That error looks like the measure being out of sync with the OpenStudio installer.

David Goldwasser gravatar imageDavid Goldwasser ( 2020-11-17 16:13:59 -0600 )edit

I downloaded the measure from https://bcl.nrel.gov/node/83661 and saved it to my hard drive. Now it is running but i cannot choose the 90.1 standard version and building type from the measure menu. I posted the screen shot in the original post (second figure)

obuchely gravatar imageobuchely ( 2020-11-18 09:04:41 -0600 )edit

Can you confirm if the issue you are seeing with arguments in the recently download measure is with OpenStudio 3.0.0 or 2.8. If it is with 2.8, then please try 3.0.0 (or the more recent 3.0.1 or 3.1.0). I would not be as surprised to see issues with 2.8.0 If you need 2.8.0 I can get point you to older version of the baseline measure written for that installer.

David Goldwasser gravatar imageDavid Goldwasser ( 2020-11-20 16:34:25 -0600 )edit

I deleted the measure from my local directory and use the one from online BCL. in 2.8.0, 3.0.0 and 3.1.0 the measure arguments appear all right but in all of them I got the error (first screen shot).

obuchely gravatar imageobuchely ( 2020-11-20 19:16:44 -0600 )edit

So what was the configuration a few comments up where the measure ran but didn't show arguments?

David Goldwasser gravatar imageDavid Goldwasser ( 2020-11-20 23:10:57 -0600 )edit