jEPlus+EA loading project error

asked 2020-11-09 01:51:13 -0500

kimiya gravatar image

updated 2020-11-12 14:51:42 -0500

Hi, I am trying to test a project in jEPlus+EA, but I do not know what the problem is with my project.jEPlus+EA doesn`t simulate any job. Could anybody help, please? image description image description image description image description

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What happens when you use the "Open jEPlus project ..." command from the File menu? The last screenshot seems to show that jEPlus+EA failed to load the previous project. You can edit the "jeplus_ea.cfg" file in jEPlus+EA's folder and delete the "CurrentProject" line to get rid of this error.

Yi Zhang gravatar image Yi Zhang  ( 2020-11-11 09:36:11 -0500 )edit

Thanks for your comment @Yi Zhang, I got rid of that error with your help. After implementing some changes, the project has been optimized for over 3hrs, but nothing happened. I have no idea what the problem is. p.s. the above pictures have been updated

kimiya gravatar image kimiya  ( 2020-11-12 14:45:11 -0500 )edit

It is not running any simulations... I cannot see why from the screenshots. Have you tested the project in jEPlus using the same E+ v8.9 installation? If yes, start jEPlus+EA but using the batch file in the folder this time, and run the project again. This will give you a command prompt window which may show some error messages.

Yi Zhang gravatar image Yi Zhang  ( 2020-11-13 17:58:08 -0500 )edit