There is not reheating in the Air terminal with reheat

asked 2020-10-17 03:53:50 -0500

WeiWu gravatar image

updated 2020-10-19 18:00:33 -0500

I modeled a CAV with terminal reheat, but here is no reheating effect in the terminal. The air temperatures before and after the air terminal are the same. The zone air temperature is quite low. I also tried VAV with terminal reheat, no reheating effect neither.

Has anyone experienced this problem? Thank you. image description

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

@WeiWu it looks like your image didn't attach correctly. Could you try again?

Also, what simulation tool are you using?

Aaron Boranian gravatar imageAaron Boranian ( 2020-10-17 09:44:02 -0500 )edit

Sorry, the figure uploading failed. It said that I need 10 points to upload a file.

But I just used an HVAC template and then modified it to be a CAV with reheat. But the reheat function is not active. So the zone temperature is very low. I also tried VAV with reheat, no reheating effect neither.

WeiWu gravatar imageWeiWu ( 2020-10-17 09:54:44 -0500 )edit

@WeiWu you should have enough karma points to upload a file now, please try again. Also, what simulation tool are you using?

Aaron Boranian gravatar imageAaron Boranian ( 2020-10-18 12:42:06 -0500 )edit

I used OpenStudio. I already uploaded the figure. It may be difficult to find the problem from this figure. I tried to upload the model but failed. I sent the model to your email. Could you help check it? Thank you so much.

WeiWu gravatar imageWeiWu ( 2020-10-18 21:20:03 -0500 )edit