PAT 3.0.1 server error

asked 2020-09-12 02:31:09 -0500

Aggie gravatar image

I installed PAT 3.0.1 and remove the firewall, however, the local server is always offline. These are Developer Tools errors:

undefined/status.json Failed to load resource: net::ERR_FILE_NOT_FOUND

vendor-ad64e72158.js:24014 PING: Server is not started (anonymous) @ vendor-ad64e72158.js:24014 app-77544dda7e.js:8723 child exited due to receipt of signal null (exit code 1) vendor-ad64e72158.js:24014 Server failed to start (anonymous) @ vendor-ad64e72158.js:24014 vendor-ad64e72158.js:24014 SERVER ERROR (anonymous) @ vendor-ad64e72158.js:24014 app-77544dda7e.js:8706 exec error: Error: Command failed: "D:\ParametricAnalysisTool\pat\ruby\bin\ruby.exe" "D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio-server\bin\openstudio_meta" start_local --worker-number=11 --energyplus-exe-path="D:\ParametricAnalysisTool\pat\EnergyPlus\energyplus.exe" --openstudio-exe-path="D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio\bin\openstudio.exe" --ruby-lib-path="D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio\Ruby" --mongo-dir="D:\ParametricAnalysisTool\pat\mongo\bin" --debug "D:\SRTP\Roof\Qiangongyuan Roof R-value"

at ChildProcess.exithandler (child_process.js:282)
at emitTwo (events.js:130)
at ChildProcess.emit (events.js:213)
at maybeClose (internal/child_process.js:921)
at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:211)

app-77544dda7e.js:8715 child closed due to receipt of signal null (exit code 1) vendor-ad64e72158.js:24014 ERROR in start local server: undefined (anonymous) @ vendor-ad64e72158.js:24014 vendor-ad64e72158.js:24014 START SERVER...SERVER TYPE: local vendor-ad64e72158.js:24014 SERVER STATUS: stopped vendor-ad64e72158.js:24014 stop server command: "D:\ParametricAnalysisTool\pat\ruby\bin\ruby.exe" "D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio-server\bin\openstudio_meta" stop_local "D:\SRTP\Roof\Qiangongyuan Roof R-value" vendor-ad64e72158.js:24014 start server command: "D:\ParametricAnalysisTool\pat\ruby\bin\ruby.exe" "D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio-server\bin\openstudio_meta" start_local --worker-number=11 --energyplus-exe-path="D:\ParametricAnalysisTool\pat\EnergyPlus\energyplus.exe" --openstudio-exe-path="D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio\bin\openstudio.exe" --ruby-lib-path="D:\ParametricAnalysisTool\pat\OpenStudio\Ruby" --mongo-dir="D:\ParametricAnalysisTool\pat\mongo\bin" --debug "D:\SRTP\Roof\Qiangongyuan Roof R-value" app-77544dda7e.js:8712 Child pid: 13848 app-77544dda7e.js:8723 child exited due to receipt of signal null (exit code 1)

Thank you so much!

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

did you manually start the server using the server tools drop down?

BrianLBall gravatar imageBrianLBall ( 2020-09-14 13:48:05 -0500 )edit

Yes, and now I found the solution: I must create objects in the same root direction as PAT. Thank you!

Aggie gravatar imageAggie ( 2020-09-18 06:34:01 -0500 )edit