Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get s tarted with the Help page
Ask Your Question
2

Bad results in OpenStudio 1.7.0

asked 2015-04-06 17:04:56 -0500

hodor gravatar image

updated 2015-07-10 13:50:14 -0500

I just upgrade to OpenStudio 1.7.0 and the results page is really messed up, does anyone else see this?

edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
6

answered 2015-04-06 17:08:49 -0500

Hey @hodor, this is most likely because you are running an older version of EnergyPlus 8.2.0 which was released with a bug in the SQLite output. Several other people have reported this too.

If you have EnergyPlus 8.2.0 installed you should remove it and install EnergyPlus 8.2.0-Update-1 instead. You can tell if you have the right version of EnergyPlus by looking at eplusout.html, the version of EnergyPlus reported should be "Version 8.2.0-8397c2e30b"

edit flag offensive delete link more
0

answered 2015-04-16 17:55:40 -0500

Using Energy Plus 8.3 I am having trouble getting outputs in results viewer 1.7.0. Sometimes stating unsupported format likely errors in results other times stating unsupported format no opening the sql file

Anybody else had this problem?

edit flag offensive delete link more

Comments

Welcome @asifdin. This section is for answers to the original question above. Please use the search function for an answer to your question or ask it separate from this one. Thanks.

MatthewSteen gravatar image MatthewSteen  ( 2015-04-16 18:34:22 -0500 )edit

Also, your problem might be because OS 1.7 does not support EP 8.3. See @macumber's answer above.

MatthewSteen gravatar image MatthewSteen  ( 2015-04-16 18:35:43 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

 

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-04-06 17:04:56 -0500

Seen: 147 times

Last updated: Apr 16 '15