Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get s tarted with the Help page
Ask Your Question
1

Frame and divider does not get added

asked 2018-09-19 06:40:29 -0500

Siv gravatar image

updated 2020-01-20 15:04:56 -0500

I am trying to add frame and divider property to my sub surfaces, yet when i click on apply to selected, it vanishes off. Can some help ?

image description

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2018-09-19 12:12:27 -0500

You've checked the boxes on the left under the All column correctly. To use the "Apply to Selected" button, you first need to click on the name of the original Frame and Divider you've added, then the button should become "exposed" and allow you to click on it. You can read more about this feature in this post.

PS - you may want to uncheck the left box for the Sub Surface 1 line that has the original Frame and Divider already applied, otherwise you will have two instances of the Frame and Divider applied to one window.

edit flag offensive delete link more

Comments

Now it works, thank you

Siv gravatar image Siv  ( 2018-09-19 23:28:34 -0500 )edit

@Siv you're welcome! If you feel the solution solved your issue, please click on the check mark button on the left to let others know you are satisfied.

Aaron Boranian gravatar image Aaron Boranian  ( 2018-09-20 11:26:57 -0500 )edit

done...………………….

Siv gravatar image Siv  ( 2018-09-20 22:54:37 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

 

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-09-19 06:40:29 -0500

Seen: 97 times

Last updated: Sep 19 '18