PAT job is queued but is not running

asked 2018-06-04 15:54:10 -0600

mokhtar gravatar image

updated 2018-06-06 06:49:41 -0600

Attached is a screen shot of the errors. I filtered them. I hope this can reveal the problem.

=========================image description I am trying to run a sample run with two alternatives. The jobs are queued for more than an hour and never actualy start as show in the screen capture. Any reason for this. The same file .osm ran successfully on OpenStudio

image description

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Quit PAT, go to task manager and make sure that there are no orphan prcoesses for "mongod", "openstudio", or "ruby". Restarting your machine will also confirm this. Launch PAT, and your project. Next under the "View" menu choose first "Toggle Developer Tools" and "Toggle Debug Messages". This will give access to detailed logging. Next try to run the analysis. If it gets stuck in "queued" again then provide details from the log.

David Goldwasser gravatar imageDavid Goldwasser ( 2018-06-05 11:36:45 -0600 )edit

Thank You. I restarted and ran again but still the same issue.

What details can I provide from the log? It seems that I cannot attach the Log file here

mokhtar gravatar imagemokhtar ( 2018-06-05 15:24:56 -0600 )edit

@mokhtar, you can copy and paste to a text editor, or take a screenshot of the last end of the log. Do you see "Error" anywhere in the log.

David Goldwasser gravatar imageDavid Goldwasser ( 2018-06-05 15:28:42 -0600 )edit

Yes, I have several errors. There seems to be no way to add an attachment or captured screen to this comment area

mokhtar gravatar imagemokhtar ( 2018-06-05 17:26:37 -0600 )edit

This is a sample of the errors

vendor-ad64e72158.js:24014 422/404

Error...GETting datapoint json instead

vendor-ad64e72158.js:22080

GET http://localhost:8080/data_points/101... 422 (Unprocessable Entity)

mokhtar gravatar imagemokhtar ( 2018-06-05 17:31:15 -0600 )edit