Question-and-Answer Resource for the Building Energy Modeling Community
Get s tarted with the Help page
Ask Your Question
1

Running OS stops at 50%

asked 2017-01-25 00:49:41 -0500

Tshewang gravatar image

updated 2017-03-08 06:36:33 -0500

I am first time user of OS and ePlus. When I run I get the following errors and simulation stops a 50%.

ExpandObjects Started.
 Begin reading Energy+.idd file.
 Done reading Energy+.idd file.
ExpandObjects Finished. Time:     0.156
Script executing from: C:/Users/CST/AppData/Local/Temp/OpenStudio.BZ9488/resources/run/3-UserScript-0
Found argument 'measures_json' with value '[{"arguments":{},"measure":"C:/Program Files/OpenStudio 1.14.0/share/openstudio-1.14.0/pat/Measures/StandardReports/measure.rb"}]'.
Found UserScript 'Report Request'.

It is same with the examples. I tried by reinstalling but still it doesn't work. Can someone help?

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2017-03-07 20:29:33 -0500

BORM gravatar image

updated 2017-03-08 06:36:53 -0500

To find out the reason or source of the errors in your file, you should look to the Output file/eplusout.err.

This file will give you more information about warnings and errors in your model.

If you can't figure out the problem, please post the description of the error.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

 

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-01-25 00:49:41 -0500

Seen: 71 times

Last updated: Mar 08 '17